Anleggsgartner i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

313 Siste år
94 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støttemur 20m bred x 3m høy i (usortert) sprengstein

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Vi har en tomt som ikke er ferdig opparbeidet etter bygging. Tomten er i 3 nivåer, der skråning mellom 1. Og 2. Nivå fortsatt er steinur. Det er her vi ønsker en vegg / støttemur.

På det nederste nivået står en garasje. Grunnen er stein med grus oppå (se bilder). Nivå 2 består, såvidt vi vet, av stein / fyllmasse på steingrunn. Det er anlagt plen på toppen (grov stein, grus, tynt leirlag, jord, plen). Huset starter på dette nivået (underetasje) og er bygget for skrått terreng. Nivå 1 er hovedetasjen på huset og gårdsplass.

Vi ønsker en vegg / støttemur av stein, helst relativ stor sprengstein. Se vedlagt bilde for å få en idè om hva slags vegg vi ser for oss.
Muren vil bli ca. 20 meter bred, og det er ca. 3 meter høydeforskjell på nivå 1 og 2. Selve skråningen måler ca. 5 meter fra nivå 1 til nivå 2.

Det er ønskelig med en vegg som går rett opp, eller med minst mulig skråning. På toppen mot plenen har vi tenkt å anlegge blomsterbed (dette gjør vi selv), og på nivå 1 har vi også lyst på et blomsterbed ut mot parkeringen. Om det er greiest å lage dette i etterkant tar vi gjerne i mot tips om. Evt ønsker vi en mur som er delt eller laget i to nivåer, dvs en med blomsterbed mot plenen på toppen, og en med blomsterbed mot parkeringen, gjerne med høy kant, f eks 1 meter.

Se også vedlagte bilder. Det er en liten høydeforskjell fra den ene siden til den andre der muren skal stå. Veggen er tenkt å gå fra påle ved strømuttak / campingvogn på bildene, og til kanten der barklagt skråning starter. Det må også være en slags avslutning på veggen på begge sider. Vi ser for oss at dette kan bli en bue eller vinkel (altså at veggen får hjørne) der steinene legges inn mot skråningen som avslutning.

I første omgang må vi først finne ut hva som er praktisk mulig å gjøre her, så vi tar gjerne i mot tips om noe ved planen vår er feil. Det er lett å se seg blind med egne ønsker : -) Det er forresten fullt mulig å kjøre med maskiner på parkeringen. Det er ikke gjort noen arbeider som krever lettvektere (heller, belegningsstein etc).

Før evt anbud gis, er det fullt mulig å komme innom for en titt. Vi er ofte å treffe hjemme på dagtid.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere