Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Støyberegninger og ev. vurderinger av støyreduserende tiltak for boliger/(bygninger) langs europa-, riks- og fylkesveger i Hedmark og Oppland.

Kontraktarbeidet omfatter støyvurderinger av boliger langs europa-, riks- og fylkesveger i Hedmark og Oppland. Dette for å avdekke om tiltaksgrensen i forurensningsforskriften på 42 dB inne er overskredet. Videre skal det utredes støytiltak for de som har støy over tiltaksgrensen samt oppgi kostnaden for tiltakene.
Det er ca. 100 bygninger/boliger, noen med flere boenheter, som skal vurderes i Hedmark og Oppland, om lag halvparten av disse ligger i Hedmark. Noen få av bygningene/boligene har støy fra både veg og jernbane. Vedlagt er en oversikt over de aktuelle bygningene/boligene.
For alle disse boligene/bygningene skal det detaljberegnes støy ute ved fasaden etter Nordisk beregningsmetode for støy. Fremgår det av disse detaljberegningene at innesituasjonen kan være over tiltaksgrensen skal det gjøres detaljberegninger av støyen inne. Dette i henhold til metode som er angitt i Norges byggforskningsinstitutt håndbok 47 (des. 1999). Vi antar at ca. 40 % av boligene skal detaljberegnes inne, av disse igjen antar vi at ca. 25 % skal ha en tiltaksutredning.
Anbud id:
497859
  • Sted:
    Lunner, Jevnaker Kongsvinger, Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Østre Toten, Vestre Toten, Gran, Søndre Land, Nordre Land, Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 22. November 2017

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud