Arkitekt, Prosjektleder, Taksering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1070 Siste år
267 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Støyberegninger og ev. vurderinger av støyreduserende tiltak for boliger i Østfold, Akershus og Oslo

Registrert Dato: Tirsdag 08. Januar 2013

Kontraktarbeidet omfatter støyberegninger av boliger langs riks- og fylkesveger i Østfold, Akershus og Oslo. Dette for å avdekke om tiltaksgrensen i forurensningsforskriften på LpAeq,24h 42 dB innendørs er overskredet.
Det er til sammen ca. 244 bygninger som skal vurderes i Østfold, Akershus og Oslo. Vi vet at 11 av bygningene har støy fra både veg og jernbane.
For alle boligene/bygningene skal det detaljberegnes støy utendørs ved fasade etter Nordisk beregningsmetode for støy . Dersom boenheten har innendørs støynivå over tiltaksgrensen skal det foreslåes støyreduserende tiltak for å redusere innendørs støynivå til under kartleggingsgrensen på LpAeq,24h 35 dB. Dette i henhold til metode angitt i Norges byggforskningsinstitutts Håndbok 47.
Vi antar at ca. 30 % (73 bygninger) av boligene skal detaljberegnes for innendørs støy, av disse igjen antar vi at ca. 20 % (15 bygninger) skal ha en tiltaksbeskrivelse.
Opsjon 1 ? oppdatering av de av disse støyberegningene det er aktuelt å oppdatere ved neste vurdering av om tiltaksgrensen er overskredet (om ca. fem år). Opsjonen gjelder fram til 31. desember 2018.
Opsjon 2 ? Utarbeidelse av G-PROG beskrivelse etter Statens vegvesens prosesskoder for boliger som har innendørs støy over eller lik LpAeq,24h 42 dB. Opsjonen gjelder fram til 31. august 2014.
Samlet mengde eller omfang inkludert ev. delarbeid, delleveranse og opsjoner

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder, Taksering

Boliger, Bygninger, Fasade

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 07. Mars 2013