Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Støytiltak langs Rv. 94 - totalentreprise

Arbeidene omfatter støytiltak for til sammen 18 boliger og fritidsboliger langs ca. 8, 5 km på vegstrekningen rv. 94 Skaidi – Arisberget i Kvalsund kommune.
Vegstrekningen Rv. 94 Skaidi-Arisberget er ferdig utbygd, men det gjenstår å gjennomføre de nødvendige støytiltakene for støyømfintlig bebyggelse langs strekningen. Det aktuelle området strekker seg fra vegkryss E6/Rv. 94 og ca. 8, 5 km mot Arisberget.
For de berørte fritidsboligene er det kun kartlagt behov for tiltak på uteplass, mens for boligene er det undersøkt behov for både fasadetiltak og tiltak på uteplass.
For noen boenheter skal det utføres tiltak på fasade (utskifting av ventiler, vinduer, montering av gipsplater innvendig etc.), for andre gjelder det tiltak på uteplass (tetting av rekkverk på veranda, høyere rekkverk med glassfelt, frittstående støyskjermer, grillhytte/paviljong etc.) eller begge deler.
Anbud id:
578132
  • Sted:
    Hammerfest
  • Registrert:
    Torsdag 11. April 2019

Lignende oppdrag i Troms

2 anbud