Solskjerming i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

33 Siste år
15 Siste 3 mnd
5 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Statsbyggs utleieboliger K902 Gardiner og søm

Registrert Dato: Onsdag 05. Desember 2012

I forbindelse med totalrehabilitering av våre utleieboliger ved Gimle terrasse 5 og 7, er det behov for innkjøp av gardiner, blendingsgardiner, puter og sengeskjørt til 19 stk. leiligheter
Statsbygg ber med dette om tilbud på gardiner og innvendig solavskjerming samt diverse søm arbeide.
Produktbeskrivelsen kan inneholde unøyaktigheter, tilbyder har derfor ansvar for å kontrollmåle slik at tilbudt løsning lar seg innplassere. Se også punkt 1.3.1. i invitasjonen.
Tilbudet skal omfatte: Gardiner, innvendig solavskjerming, puter og sengeskjørt.
? Gardiner skal være inklusive skinner og oppheng, og skal rapportberegnes i samråd med interiørarkitekt. Tilbyder må oppgi type/ produsent og farge- og materialprøver må fremlegges.
? Innvendig solavskjerming monteres i vindusnisjer i form av plissegardin i kjøkken og stue, på soverom skal det monteres rullegardiner. Tilbyder må oppgi type/ produsent og farge- og materialprøver må fremlegges.
? Puter og sengeskjørt skal leveres iht. beskrivelse. Tilbyder må oppgi type/ produsent og farge- og materialprøver må fremlegges.
Forslag til gardiner og solavskjerming, farger og materialer bes presentert i form av bilder og materialprøver i tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere