Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1603 Siste år
546 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Steinvika Terrasse - Byggetrinn 3, Totalentreprise

Registrert Dato: Mandag 07. Januar 2013

Steinvika Terrasse bgestår av regulert areal for 3 stk terrassehus med panorama fjordutsikt i sørvestvendt skråning i tidligere grusgrube vest for bysentrum i Steinkjer, hvorav byggetrinn 1 og 2 med hhv 20 og 24 boenheter ble ferdigstillet i 2001 og 2007.
Denne kunngjøring gjelder byggetrinn 3 som er planlagt med 28 stk 3- og 4-roms boligenheter i terrasseblokk over 7 plan med garasjeareal i underetasje og med hovedkonstruksjon i betong. Totalareal for boliger m.v. utgjør ca 2500 m2 BRA og i tillegg kommer areal til garasjer, trapperom/ heis m.v.
For byggetrinn 3 er det i samarbeide med arkitektfirma gjennomført forprosjektering hvor hovedkonsept og planløsning er avklart og forhåndsgodkjent av Husbanken. Prosjektet er planlagt gjennomført som totalentreprise med basis i gjeldende reguleringsplan og foreliggende planer for hovedkonsept og planløsning.
Totalentreprisen vil bestå av videre prosjektering og utførelse for alle fag fram til ferdigstilling av prosjekt med ferdigattest.
Utvelgelse av tilbydere vil skje etter forutgående forhandling med kvalifiserte tilbydere med basis i leverte totalanbud.
Dette som nærmere beskrevet i tilbudsgrunnlag som inneholder kravspek, beskrivelse og tegninger. Byggestart for prosjektet er planlagt sommer 2013 forutsatt at nødvendig andel boligsalg oppnås.