Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Steinvika Terrasse - Byggetrinn 3, Totalentreprise

Steinvika Terrasse bgestår av regulert areal for 3 stk terrassehus med panorama fjordutsikt i sørvestvendt skråning i tidligere grusgrube vest for bysentrum i Steinkjer, hvorav byggetrinn 1 og 2 med hhv 20 og 24 boenheter ble ferdigstillet i 2001 og 2007.
Denne kunngjøring gjelder byggetrinn 3 som er planlagt med 28 stk 3- og 4-roms boligenheter i terrasseblokk over 7 plan med garasjeareal i underetasje og med hovedkonstruksjon i betong. Totalareal for boliger m. v. Utgjør ca 2500 m2 bra og i tillegg kommer areal til garasjer, trapperom/ heis m. v.
For byggetrinn 3 er det i samarbeide med arkitektfirma gjennomført forprosjektering hvor hovedkonsept og planløsning er avklart og forhåndsgodkjent av Husbanken. Prosjektet er planlagt gjennomført som totalentreprise med basis i gjeldende reguleringsplan og foreliggende planer for hovedkonsept og planløsning.
Totalentreprisen vil bestå av videre prosjektering og utførelse for alle fag fram til ferdigstilling av prosjekt med ferdigattest.
Utvelgelse av tilbydere vil skje etter forutgående forhandling med kvalifiserte tilbydere med basis i leverte totalanbud.
Dette som nærmere beskrevet i tilbudsgrunnlag som inneholder kravspek, beskrivelse og tegninger. Byggestart for prosjektet er planlagt sommer 2013 forutsatt at nødvendig andel boligsalg oppnås.
Anbud id:
230826
  • Sted:
    Steinkjer
  • Registrert:
    Mandag 7. Januar 2013

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud