Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Stikning og masseberegning i Voss og Hardanger område

Leverandøren skal utføre oppdrag for oppdragsgiver vegseksjonen i Voss og Hardanger. Arbeidene er knyttet til de pågående prosjekter. Konkrete oppgaver er oppmåling, masseberegning, anlegg stikning, utsetting og kontroll av tiltak. Det skal nyttas utstyr og programvare som behersker disse oppgaver.
a) Arbeidet omfatter også leveranse av digitale ferdigvegsdata til oppdatering av fkb (FellesKartBase) og nvdb (Nasjonal VegDataBank) som spesifisert i vedlegget "Objektliste for ferdigvegsdata til kart og Nasjonal VegDataBank (nvdb)".
b) Geometri leveres på sosi-format med objekttyper fra "Objektliste for ferdigvegsdata til kart og Nasjonal VegDataBank (nvdb)". sosi-filen skal gi opplysinger om kvalitet (målemetode, stedfestingsnøyaktighet), dato (datafangstdato) og produsent. Egenskapsdata til nvdb leveres på egnet format (for eksempel Excel), etter nærmere avtale. Alle data leveres i EUREF89 og NN1954 om ikke annet er avtalt.
c) Det stilles ikke krav til hvilken målemetode som benyttes, men nøyaktigheten skal generelt være bedre enn 20 cm i grunnriss og høyde. For klart definerte objekter som veg, bru, kummer og lignende skal nøyaktigheten være bedre enn 10 cm. Ledningsdata angis med den nøyaktigheten som kreves ved utsetting av det aktuelle objektet. Der plandata benyttes skal kontroller ha vist at nevnte nøyaktighet tilfredsstilles.
Vedlegg: Objektliste
Det må påregnas frammøte og utføring av oppdraga med frammøte Voss og Odda.
Anbud id:
240384
  • Sted:
    Ullensvang, Voss
  • Registrert:
    Onsdag 13. Mars 2013