Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Stoffkartotek for NORCE Norwegian Research Centre AS

Kravet til å ha et stoffkartotek er hjemlet i Arbeidsmiljøloven, Kjemikalieforskriften, Forskrift om registrering, vurdering, godkjenning og begrensning av kjemikalier (reach), og Stoffkartotekforskriften.
Stoffkartotekets primære oppgave er å ivareta oppdragsgivers behov for tilgang til oppdaterte sikkerhetsblader, slik at informasjon om stoffene kan brukes til trygg håndtering og oppbevaring av kjemikalier. i tillegg til dette skal det elektroniske stoffkartoteket brukes som et hjelpemiddel for å overholde lov- og forskriftskrav tilknyttet farlige stoffer.
Formålet er å gjøre norce i stand til å arbeide systematisk med å redusere risiko forbundet med bruk av kjemikalier (først og fremst sluttbrukerne), samt effektivisere og øke kvaliteten på hms-arbeidet i norce.
Formålet med anskaffelsen kan oppsummeres på følgende måte:
- Gi brukere tilgang til informasjon for å kunne ivareta egen helse og sikkerhet, gi grunnlag for kartlegging og vurdering av risiko, og da særlig med hensyn på stoffenes helseskadelige egenskaper og risikoreduserende tiltak.
- Dokumentere forekomst og lagring av helseskadelige stoffer
- Utfase bruk av de farligste stoffene (substitusjonsplikten), sikre tryggest mulig bruk og lagring av helseskadelige stoffer. Kontrakten skal sikre at oppdragsgiver til enhver tid foretar de mest rasjonelle, økonomiske og samfunnsansvarlige kjøpene.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av bilag 1 til kontrakt.
Anbud id:
675596
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 13. Oktober 2020

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud