Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Stokkaveien 33 - totalentreprise

Denne totalentreprisen omfatter detaljprosjektering, levering av et komplett ferdigstilt bygg inklusive tekniske anlegg, smarthusanlegg og utomhusanlegg. Som grunnlag for videre prosjektering legges det ved dokumenter utarbeidet av Stavanger boligbygg kf. Totalentreprenøren skal medta og inkludere alle arbeider som er nødvendige for å tilfredsstille et komplett bygg ferdig til bruk.
målgruppen er unge personer med lav eller ingen bo evne og kan tidvis ha utagerende adferd. Boenhetene skal være vandalsikre og utearealet spesielt tilrettelagt for å hindre at «uvedkommende» kommer på besøk. Det er derfor gjort flere tilpasninger i forhold til ordinære boliger. Dette kommer til utrykk i både uvanlig materialbruk og spesielle tekniske løsninger.
Kommunens erfaring er at denne type boliger utsettes for uvanlig «tøff» bruk, og må derfor utformes og detaljprosjektertes med tanke på vandalsikre og varige løsninger.
Brukergrensesnitt på tekniske løsninger i boenhetene må være enkle og vandalsikre.
Omsorgsboligene skal finansieres gjennom Husbankens ordninger for grunnlån og tilskudd. Boligene er definert som omsorgsboliger med fellesareal og følger krav gitt av husbanken (jfr. Veileder hb 8c8 - § 2. 1).
Anbud id:
588324
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Tirsdag 4. Juni 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud