Arkitekt, Prosjektleder, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1551 Siste år
523 Siste 3 mnd
135 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Stort nybygg i meland kommune

Registrert Dato: Tirsdag 22. Februar 2011

Huset har en grunnflate på ca 250 kvm og oppføres i 2 etasjer med valmet tak. Fullstendige tegninger og andre nødvendige papirer samt bilder av tomten ligger tilgjengelig til nedlasting på *** Linken er fjernet *** Tegningene er tegnet av utbygger selv. Hvis disse ikke kan benyttes og utbygger ikke kan endre tegningene i henhold til byggmester sine krav, kan tegning av bygget inngå i tilbudet. Har sendt tegningene til gjennomsyn på meland kommune som ikke hadde noen konkrete kommentarer i negativ retning. Det ble informert om at det ikke er nødvendig med søknad om dispensasjon for oppføring av bygninger over 2 etasjer.

Byggmester står som ansvarlig søker for hele bygget, og setter opp råbygget (tett hus). Utbygger som samarbeider med tidligere byggeleder gjør selv de innvendige arbeidene som godkjennes av byggmester. I tillegg ønsker utbygger å være med på deler av arbeidet med oppsetting av råbygget. Det er opptil byggmester å skissere en god løsning for hvordan utbygger kompenseres for dette arbeidet.

Beregning av materialliste inkludert beregning for ståldragere må inkluderes i tilbudet. Tidsperspektiv for søknader og tømrerarbeidet bør spesifiseres i tilbudet. Skulle det være andre ting som er nødvendige for gjennomføring av prosjektet spesifiseres dette og inkluderes i tilbudet.

Ønsker i utgangspunktet pris uten materialer, men pris inkludert materialer er også av interesse. For sammenligning mellom tilbyderne bør det da inngå materialliste som tilbudet baseres på. Skulle overstående ikke være av interesse for dere, ønsker vi spesifisert tilbud på det dere ønsker å utføre/levere.

Igangsettelse av prosjektet med søknader er så snart som mulig. Hvis søknadsprosessen ikke byr på problemer håper vi å kunne starte med tømrerarbeidet i løpet av sommeren.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder, Snekker

Byggeleder, Byggmester, Bygninger, Materialer, Oppføring, Pris, Utbygger

Frekhaug, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 23. Mars 2011