Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Stovner videregående skole - Klimaskjerm

Prosjektet omfatter i hovedsak arbeider med bygningenes klimaskjerm.
Det skal etableres nye drensledninger med tilhørende tilkoblinger til eksisterende ledningsnett for overvann langs yttervegglivet rundt hele bygningsmassen.
Alle ytterdører der elever skal ferdes skal skiftes ut med nye dører med tilkoblinger til eksisterende tekniske anlegg for elektro og automasjon / skallsikring.
Alle yttervegger med eldre trekledning på Bygg 3, 4 og 5 skal rehabiliteres med ny trekledning, vindtetting, isolasjon og tilleggsisolasjon. Det samme gjelder utvalgte vegger med teglforblending av eldre dato.
Alle elektriske installasjoner som lyskastere, lydanlegg og kameraer, inkl. Kabelføringer, som i dag er montert på fasadene der det skal utføres arbeider skal demonteres og remonteres med nye skjulte kabelføringer.
Det skal utføres reparasjoner med murpuss, flikking samt reparasjon av ødelagte bygningsdeler i et begrenset omfang tilknyttet trapper og inngangspartier. Alle utvendige malte overflater i fasader skal også males.
Det skal legges nytt takbelegg på Bygg 3, 4 og 5 og på begrensede deler av takflatene på Bygg 1 og 2. Det skal også utføres arbeider i et begrenset omfang på tak over inngangsparti på bygg 4.
Alle takrenner og nedløp der det skal legges ny taktekking skal skiftes ut. Nedløpsrør skal tilkobles eksisterende ledningsnett for overvann og det skal etableres varmekabler tilkoblet elektrisk strøm i nye takrenner og nedløpsrør.
Anbud id:
680180
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 5. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud