Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

617 Siste år
152 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Strømforsyningscontainer nordnesfjellet i kåfjord kommune

Registrert Dato: Fredag 17. Juli 2009

Anskaffelsen omfatter levering av strømforsyningscontainer på inntil 1000 kg. Containeren skal stå på høyfjellet og skal være designet for å tåle ekstremvær med sterk kulde og vind gjennom flere år, samt være konstruert for å kunne takle intervaller på opptil 12 mnd uten tilsyn.
1. Containeren skal være isolert, minimum 200x200 cm, selvbærende på ramme og være tilrettelagt for helikoptertransport med stroppefester, låsbar dør, og ventilasjonsystem som sørger for jevnest mulig temperatur innvendig. Strømforsyningscontaineren skal forsyne måleutstyr, loggere, radio osv med strøm gjennom flere år.
2. Anbudet omfatter følgende leveranser i tillegg: Dieselaggregat minimum 6 kW ferdigmontert med automatikk, lader m.v. Batteribank minimum 1000 ah. Panel/uttak for 12 V dc og 24 V dc samt 230 V. Styresystem, og loggere for overvåking av funksjoner og opplegg for funksjonsalarmer skal være inkludert. Integrert i containeren skal være minimum 400 l dieseltank med ekstern påfylling. Det skal også være montert solcellepaneler og opplegg for vindmølle for å minimalisere driftstid til aggregat. Det skal settes av veggplass i containeren til montering av skap til radio og loggere på min 100X100 cm. Det skal også settes av plass til eventuell økning i strømbehov. Det skal være jevnest mulig temperatur innvendig også ved drift av aggregatet.
Materiellet skal benyttes i forbindelse med overvåkingsprogram for Nordnesfjellet i Kåfjord kommune(Nord Troms) Containeren og materiellet skal stå ca 700 m over havet for å sikre strømforsyningen til overvåkingsutstyr gjennom flere år. Anlegget må derfor være svært robust, tåle ekstremvær og nedising og kunne operere i temperaturintervall mellom -40 og +30 gr Celsius
Det tilbudte materiellet må ha god kvalitet fordi tilsyn vil være svært vanskelig i vinterhalvåret.
Frakt til Kåfjord kommune skal inkluderes i tilbudsprisen.
3.Opsjon
Ber om opsjon på følgende:
- Container/brakke jfr pkt 1
Opsjon trer i kraft dersom byggherrens behov skulle melde seg

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere