Elektriker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

776 Siste år
242 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Streaming av bystyremøter

Registrert Dato: Onsdag 31. Oktober 2012

Bystyret ønsker å gi tilgang til innbyggere, næringsliv, organisasjoner, media, politikere og ansatte tilgang til se direkte overføring og historiske opptak fra bystyremøtene på internett.
Bystyremøtene må dekkes av flere lyd- og bildekilder, ulike kameraer og mikrofoner, som dekker ulike områder deriblant ordfører, podium og sal. Lyd og bildene fra de ulike kildene mikses til en videostrøm som distribueres på internett.
Et bystyremøte varer mellom 3-12 timer og det er rundt 10 møter pr år. Det vil vurderes å nytte løsningen for andre aktiviteter som for eksempel høringer, komitémøter og pressekonferanser. Det forventes dermed mellom 10 til 12 møter i året med en snittlengde mellom 6 og 8 timer.
Leverandør skal besørge produksjon og distribusjon, deriblant nødvendig systemer og utstyr, tilrettelegging for integrasjon mot Oppdragsgivers eksisterende løsninger og tilpasset dokumentasjon og opplæring.
Det er ikke anledning til å gi tilbud på deler av oppdraget.
Kontrakten skal ha en varighet på 2 år, med opsjon for Oppdragsgiver til å forlenge kontrakten i inntil ytterligere 2 år, totalt maksimalt 4 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Distribusjon, Dokumentasjon, Integrasjon, Utstyr

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 26. November 2012