Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Studie av muligheter og utfordringer knyttet til blockchain-teknologi

Studien skal inneholde følgende:
1. En beskrivelse av faktisk bruk av blockchain-teknologien med hovedvekt på muligheter ved bruk i offentlig sektor i Norge og utvalgte land. i den grad det er mulig skal studien også inkludere vurderinger av bruk. Videre skal potensialet for bruk i Norge (ikke generelt) beskrives.
2. Identifisering av policyutfordringer og regulatoriske utfordringer knyttet til å legge til rette for videre utbredelse av blockchain-teknologien, herunder en vurdering av risiko og incitamenter for anvendelser. i den grad det vurderes som relevant kan studien også gjøre rede for andre lands tilnærminger til aktuelle policyutfordringer og regulatoriske utfordringer knyttet til blockchain. Det er også ønskelig at studien beskriver holdninger hos norske beslutningstagere, herunder hvilke vurderinger de har gjort av muligheten til å ta i bruk denne teknologien og om de mener den egner seg for bruk i egen organisasjon eller ikke.
Tilbyderne skal i løsningsforslaget foreslå nødvendige presiseringer, avgrensinger og metodisk opplegg for studien. Endelig opplegg for studien, herunder vekting av punkt 1 og 2, fastsettes ved tildeling av kontrakt.
For nærmere beskrivelse av leveransen, se bilag 1 til kontrakt (Kundens beskrivelse av oppdraget).
Anbud id:
488214
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 23. September 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud