Entreprenør, Maskinentreprenør, Rengjøring, Rørlegger, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8840 Siste år
6354 Siste 3 mnd
313 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sug og spyl-tjenester og kamerakontroll (opsjon), rammeavtale

Registrert Dato: Tirsdag 23. Februar 2021

SFR ønsker også tilbud på kamerakjøring som en opsjon. Også her spesifiseres leveranse og priser på utstyr m/ personell pr time. Ved all kamerakjøring tilegner SFR seg rett til eierskap av filer og all dokumentasjon som utarbeides som en konsekvens av en bestilling fra SFR.
Anskaffelsen er estimert til å være under EØS-terskelverdi med ca. 500.000 eks. mva. pr år. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, men finner det ikke hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale, med tilhørende standardvilkår.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2021-03-29 til og med 2024-03-28 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 1 år.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 1 - en - leverandør.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.


Referansenummer:  21035