Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Support og vedlikehold, videreutvikling samt opsjon drift av Askeladden-databasen

Askeladden er Riksantikvarens offisielle database over fredete kulturminner og kulturmiljøer i Norge. Databasen bygger på flere gamle databaser og første versjon ble offisielt åpnet i 2004. i januar 2012 ble en ny og oppgradert versjon av Askeladden lansert. Basen eies og driftes av Riksantikvaren.
Askeladden inneholder data om kulturminner og kulturmiljøer som er fredet, eller som er inne i en fredningsprosess etter kulturminneloven. Dette kan være både arkeologiske kulturminner som er automatisk fredet, eller som krever videre undersøkelser før fredningsstatus kan fastsettes (uavklart vernestatus), og nyere tids kulturminner som er fredet eller midlertidig fredet. Kulturminner fra? Nyere tid? (etter reformasjonen i 1537) omfatter bygninger eller anlegg som er fredet eller midlertidig fredet. i tillegg kommer listeførte kirker.
Anskaffelsen er tredelt:
? Support og vedlikehold
? Videreutvikling
? Opsjon på drift
Det vurderes en samordning av videreutvikling av Askeladden og Kulturminnesøk. No i en felles avtale.
Omfang og budsjett kan variere fra år til år. Det antas at årlig vedlikehold vil ha et omfang på om lag 1, 5-2 millioner kroner. Omfang på videreutvikling, avhenger av statlig finansieringstakt og behov for utvidelser og oppgraderinger, og har de siste 5 årene variert fra 2-7 millioner kroner årlig.
Omfang av utviklingsarbeid for Kulturminnesøk vil ha en ramme på inntil 1 mill. Kroner pr år.
Anbud id:
228574
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 10. Desember 2012

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud