Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Supportsystem for Trøndelag Fylkeskommune

Formålet med anskaffelse av et felles supportsystem for Trøndelag fylkeskommune er å anskaffe det supportsystemet som best mulig tilfredsstiller de krav vi har til funksjonalitet, anvendelighet og brukeropplevelse. Systemet skal også benyttes til innmelding og oppfølging av avvik og forbedringsforslag.
Trøndelag fylkeskommune blir en stor organisasjon med mange brukere og vil ha behov for et supportsystem som kan benyttes til mange ulike typer henvendelser. Organisasjonen ønsker å fremstå som enhetlig for sine brukere ved innmelding og oppfølging av ulike hendelser og ser derfor nytten av å ha et felles supportsystem for alle typer hendelser.
De ulike fagmiljøene som skal benytte supportsystemet vil ha ulike behov, så systemet må være fleksibelt og kunne tilpasses de ulike behovene. Det er også viktig at det ikke er «datalekkasje» mellom de ulike faggruppene.
For ikt er det også viktig å ha en sterk integrasjon mellom supportsystem og inventarsystem slik at det er mulig for operatørene å sjekke status for den enheten som henvendelsen gjelder. Vi ser det derfor som en forutsetning at inventersystemet er en del av supportsystemet.
nærmere beskrivelse av anskaffelsen er gitt i vedlegg: Kravspesifikasjon - Supportsystem
Anbud id:
480953
  • Sted:
    Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 10. August 2017

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud