Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Svømmehall Brøttum barne- og ungdomsskole

Konkurransegrunnlaget for denne begrensete konkurransen er tilbudsinnbydelsen med vedlegg.
Kontraktsarbeidet skal gjennomføres i en samspillsentreprise, delt i to faser – en prosjektutviklingsfase og en samspillsfase (gjennomføringsfase). i prosjektutviklingsfasen skal samspillsentreprenøren, som oppdragsgivers prosjektutvikler, videreutvikle Prosjektene og forplikte seg til avtalt kvalitet og bindende målpris med tilhørende garantert maksimalpris (gmp), med avtalte tidsfrister.
Også i samspillsfasen (gjennomføringsfasen) skal det finne sted samspill utover hva som følger av en tradisjonell totalentreprise, likevel slik at generelle kontraktsvilkår er basert på ns 8407. Samspillsmodellen er krevende og stiller store krav til aktørenes samarbeidsevne, samspillsentreprenørens prosjektstyring og gjennomføringsevne. Dette med tanke på å ivareta byggherrens ønsker og behov både i prosjektutviklingsfasen og i samspillsfasen. Gjennomføringsmodellen er nærmere beskrevet under pkt. 2 ”Gjennomføring”.
mål med prosjektet.
--Godt planlagt og forutsigbar prosess
--Oppnå en omforent målpris til politisk behandling
--Prosjektutviklingsfasen skal ende ut i omforent leveringsbeskrivelse og tegninger ihht milepælsplan
--Ferdigstillelse til avtalte frister
--God dialog mellom alle involverte parter
--Omforent forståelse for rett kvalitet fra oppstart samspill til endt utførelses fase
Svømmebasseng Brøttum barne- og ungdomsskole
Svømmeanlegget på Brøttum består i dag av et basseng 12, 5*10, 5m med teknisk rom i underetasjen under bassenget. Garderobene er plassert i en mellometasje ved siden av bassenget.
Gjennomføring av byggeprosessen
Det skal drives skole gjennom hele byggeperioden. Ringsaker kommune ser for seg riving av eksisterende bygningsmasse sommerferien 2019, dette for å minske støyperioden for elever og ansatte. Ferdigstillelse siste del av 2020.
Prosjekthotell/Prosjektgjennomføringsverktøy
Ringsaker kommune benytter tjenesten/systemet FinalCAD som er et oppfølgingssystem for befaringer og overtakelse, og iBinder som prosjekthotell og prosjektgjennomføringssystem, dette bestilles av byggherre og kostnader ved drift av dette tilfaller byggherren.
Anbud id:
515632
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Torsdag 5. April 2018

Lignende oppdrag i Innlandet

4 anbud