Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Svømmehall på Rud - Invitasjon til dialogkonferanse

Prosjektet «501649 Svømmehall på Rud» har vært utredet av bærum kommune gjennom mulighetsstudier og konseptanalyser for flere alternativer.
bærum kommune ved Formannskapet har besluttet å gå videre inn i planleggingsfasen med konseptalternativ nr. 3 for nytt Svømmeanlegg på Rud. Dette alternativet innebærer tilbygg til bærum idrettspark med et svømmebasseng på 50x25 meter med hev/senk mulighet, og et opplæringsbasseng 12, 5 x9, 5 meter med hev/senk mulighet, samt garderober, inngangsparti og foaje, og nødvendig tilhørende rom. Det ble i nevnte sak gitt mandat til rådmannen til å gå videre inn i planleggingsfasen for å utarbeide et konkurransegrunnlag for en Totalentreprise med utforming.
Bygget er estimert til å være ca 3350 m2 bya, og er vedtatt å ligge i tilknytning til bærum Idrettspark på Rud, for å kunne trekke ut synergieffekter av eksisterende bygg/drift. Bygningskroppen skal planlegges med bygningsmessige kvaliteter tilsvarende passivhus, og det er en definert målsetting om et anlegg som oppnår 30 % energisparing i forhold til dagens normtall for svømmehaller.
i forbindelse med utarbeidelse av totalentreprisegrunnlaget, ønsker bærum kommune å gjennomføre en dialogkonferanse med interesserte totalentreprenører for å kunne tilrettelegge for at leverandørene kan få innflytelse på utforming og løsning, slik at flest mulig kan delta i konkurransen. Vi håper på viktige innspill for å finne riktig nivå på konkurransegrunnlag, samt en konkretisering av gjennomføringsmodell basert på en totalentreprisemodell med utformingsforslag. Vi håper at bærum kommune på denne måten kan treffe markedet best mulig, både på pris, løsning og kvalitet.
tid og sted for dialogkonferansen
24. 05. 17, kl. 10-12, på møterom på bærum idrettspark.
påmelding innen 22. 05. 17 til #E0#
Anbud id:
466888
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Torsdag 18. Mai 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud