Elektriker, Rørlegger, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

930 Siste år
373 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sveitserutbygg tigammelt tømmerhus i løten

Registrert Dato: Fredag 20. Januar 2012

Vi har et gammelt tømmerhus i Løten som vi pusser opp og skal ha et lite utbygg i sveitserstil på forsiden av huset.

Huset er delvis i tømmer og delvis bindingsverk fra 60-tallet. Utbygget skal bygges ut fra tømmerdelen og grenser til bindingsverkdelen. Huset har blitt forhøyet da de bygget ut på 60-tallet og det ser ut som en del av tømmeret øverst er byttet ut med bindingsverk. Taket er i utmerket stand, dekket med betongtakstein. VI har i utgangspunktet tenkt å beholde taket og tekningen, og ønsker at utbygget skal dekkes med taksteinene som tas fra det gamle taket.

Utbygget skal være på ca. 10m2 grunnflate (2, 5 m x 4, 5 m ytre mål), på støpt plate, og blir 2 etasjer. På 1. Etasje er det tiltenkt inngangsparti med tak over døren, på 2. Etasje skal utbygget bli til et stort bad, sammen med det nåværende rommet på forsiden av huset.

Det skal legges elektrisitet i utbygget, samt røropplegg til badet og gulvstøp med varmekabler på badet. Badet blir på ca. 18m2.
Se vedlagte bilde og tegninger.

Prisen på arbeidet bør inkludere hele tilbygget med fjerning av gammel konstruksjon, graving og støping, konstruksjon, inn- og utvendig kledning, isolasjon, dør (1 to-fløyet ytterdør) og 2 vinduer, elektrisitet til utbygget, badet klar for flislegging (inkludert tilkobling av sanitærinstallasjoner som vi skaffer). Byggesøknaden skal vi stå for selv.

Vi må flytte dit om våren, og tilbygget bør om mulig være ferdig da, dvs i mai-juni 2012.

Rør og elektrisitetsanlegget i huset trenger i tillegg fullstendig oppgradering. Det trenges nytt sikringsskap og hele det eksisterende elektriske anlegget må fornyes. Huset trenger ny vannpumpe, ny varmtvannsbereder og trykktank, og det er behov for nytt røropplegg til kjøkkenet og vaskerom.