Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Riving, Rørlegger, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Sykehuset i Arendal Bygg 101 Entreprise A01 Nye ventilasjonsaggregater for C fløy høy

Det er følgende systemer som skal skiftes ut pga elde. Vi skal ha aggregater som har 40% større kapasitet enn eksisterende aggregater, og de skal tilfredsstille de kvalitetskravene som fremgår av dette tilbudsgrunnlaget.
For c fløy høy så ser oversikten slik ut:
Tilluftsaggregater som ikke er skiftet ut i ventilasjonsrom underkjeller:
4 systemer, totalt ca 55000 m3 luft
1 avtrekksaggregat på ca 23 000 m3.
Avtrekksaggregater som skal skiftes og som er plassert i ventilasjonsrom på tak c fløy høy:
7 systemer, totalt ca 140 000m3 luft
Ventilasjonssystem for ca 12 kontaktsmitteisolater, må beregnes. (Nyanlegg, sannsynlig plassering i ventilasjonsrom tak c fløy, høy).
Dagens aggregat med tilhørende utstyr i teknisk rom på taket og aktuelle aggregater i kjeller skal fjernes og nye aggregater skal monteres ved å ta et aggregat om gangen. Sengefløyen er i full drift mens arbeidet pågår, derfor er det viktig å arbeide slik at ikke inneklima på sengepostene blir vesentlig forringet mens arbeidet pågår. Det ytre skallet på bygget er fredet, hvis det er aktuelt å endre dimensjoner på inntaksrister for takaggregatene så må dette søkes om hos fylkesantikvaren. Rutine for dette er beskrevet lenger bak.
Aggregatene på loft leveres med ny automatikktavle, i kjeller er det ny automatikk tavle. Det blir satt opp egen tavle for 400V elektrisitet for ventilasjonsrom tak(sshf), det er ført frem og etablert 400V forsyning til automatikktavle i kjeller.
Aggregatene skal tilkobles eksisterende kanalsystem. Varmebatteri og kjølebatteri inngår i leveransen. i prosjektet inngår rive- og saneringsarbeider samt komplett driftssatt anlegg, og noen ombyggingsarbeider på eksisterende kanalnett i ventilasjonsrommene.
Anbud id:
665632
  • Sted:
    Arendal
  • Registrert:
    Onsdag 26. August 2020

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud