Webutvikling i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

219 Siste år
59 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Sykepleieprosedyre-verktøy

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Det skal gis tilbud på leveranse av et programvarebasert prosedyreverktøy for sykepleieprosedyrer. Dette inneholder innkjøp av program, opplæring, lisenser, driftsavtale med support og vedlikehold. Prosedyreverktøyet skal være et arbeidsredskap som eliminerer arbeidet for oppdragsgiver med å lage nye prosedyrer, samt å vedlikeholde eksisterende prosedyrer. 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 0047 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Elektronisk, Fører, Innkjøp, Leveranse, Utløp, Vedlikehold

Tomter, Østfold

Avsluttet: Onsdag 24. April 2013