Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Systemløsning for interaktiv henvisning og rekvirering (IHR)

Helse Vest innbyr til konkurranse om levering av «Systemløsning for ekstern interaktiv henvisning og rekvirering (ihr)» («løsningen»). løsningen skal understøtte rekvisisjons- og henvisningsprosessen fra primærhelsetjenesten til spesialisthelsetjenesten (helseforetak, hf).
Helse Vest anskaffer løsningen og stiller det til rådighet for alle sykehus i regionen og alle henvisere og rekvirenter (bestillere) i primærhelsetjenesten som benytter seg av tjenester fra sykehusenes avdelinger (laboratorier, bildediagnostikk og klinikk). Dette innbefatter også bestillere fra kommunehelsetjenesten.
løsningen som etterspørres, skal ha et effektivt brukergrensesnitt med færrest mulig tastetrykk for alle arbeidsprosesser knyttet til henvisning og rekvisisjon. Arbeidsflyten bør være rask og god med få skjermbilder og selvforklarende utforming. løsningen skal ha full funksjonalitet for rekvisisjon og henvisning, samt en tjenestekatalog som inneholder de tjenestene som Helse Vest tilbyr.
løsningen skal gi helseforetakene mulighet til å tilrettelegge tjenester i form av tjenestekatalog for hvert av områdene klinikk, bildediagnostikk og laboratorietjenester. Tjenestekatalogen skal benyttes til distribusjon av tjenester med beslutningsstøtte for tjenestebestiller, samt til etablering, oppdatering og forvaltning av tjenester med beslutningsstøtte for spesialisthelsetjenesten. løsningen må inneholde et brukervennlig og hensiktsmessig administrasjonsverktøy for etablering og vedlikehold av tjenestekatalogen.
For å støtte opp under tjenestebestillers arbeidsflyt, innebærer dette at løsningen må være tett integrert med aktuelle epj systemer som benyttes i primærhelsetjenesten i Helse Vest sitt dekningsområde. løsningen skal i tillegg muliggjøre at tjenestekatalogen kan benyttes som en selvstendig komponent inn i nevnte epj-systemer der man ønsker å benytte henvisnings- og rekvisisjonsfunksjonaliteten i disse systemene.
løsningen eller deler av denne kan på sikt tenkes benyttet i forbindelse med rekvirering og henvisning også mellom sykehus. Dette vil i så fall være en videreutvikling av løsningen, da krav¬spesifikasjonen pr i dag ikke er utformet med tanke på dette.
Anbud id:
227115
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 28. November 2012
Er du interessert i dette oppdraget?