Webutvikling i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

267 Siste år
77 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Systemløsning for interaktiv henvisning og rekvirering (IHR)

Registrert Dato: Onsdag 28. November 2012

Helse Vest innbyr til konkurranse om levering av «Systemløsning for ekstern interaktiv henvisning og rekvirering (IHR)» («Løsningen»). Løsningen skal understøtte rekvisisjons- og henvisningsprosessen fra primærhelsetjenesten til spesialisthelsetjenesten (helseforetak, HF).
Helse Vest anskaffer løsningen og stiller det til rådighet for alle sykehus i regionen og alle henvisere og rekvirenter (bestillere) i primærhelsetjenesten som benytter seg av tjenester fra sykehusenes avdelinger (laboratorier, bildediagnostikk og klinikk). Dette innbefatter også bestillere fra kommunehelsetjenesten.
Løsningen som etterspørres, skal ha et effektivt brukergrensesnitt med færrest mulig tastetrykk for alle arbeidsprosesser knyttet til henvisning og rekvisisjon. Arbeidsflyten bør være rask og god med få skjermbilder og selvforklarende utforming. Løsningen skal ha full funksjonalitet for rekvisisjon og henvisning, samt en tjenestekatalog som inneholder de tjenestene som Helse Vest tilbyr.
Løsningen skal gi helseforetakene mulighet til å tilrettelegge tjenester i form av tjenestekatalog for hvert av områdene klinikk, bildediagnostikk og laboratorietjenester. Tjenestekatalogen skal benyttes til distribusjon av tjenester med beslutningsstøtte for tjenestebestiller, samt til etablering, oppdatering og forvaltning av tjenester med beslutningsstøtte for spesialisthelsetjenesten. Løsningen må inneholde et brukervennlig og hensiktsmessig administrasjonsverktøy for etablering og vedlikehold av tjenestekatalogen.
For å støtte opp under tjenestebestillers arbeidsflyt, innebærer dette at løsningen må være tett integrert med aktuelle EPJ systemer som benyttes i primærhelsetjenesten i Helse Vest sitt dekningsområde. Løsningen skal i tillegg muliggjøre at tjenestekatalogen kan benyttes som en selvstendig komponent inn i nevnte EPJ-systemer der man ønsker å benytte henvisnings- og rekvisisjonsfunksjonaliteten i disse systemene.
Løsningen eller deler av denne kan på sikt tenkes benyttet i forbindelse med rekvirering og henvisning også mellom sykehus. Dette vil i så fall være en videreutvikling av løsningen, da krav¬spesifikasjonen pr i dag ikke er utformet med tanke på dette.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Distribusjon, Vedlikehold

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 07. Januar 2013