Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Systemstøtte til kartlegging og spørreundersøkelser for funksjon 3 - Omsorg for Ungdom

Region Nord har etablert et standardisert forløp for funksjon 3 «Omsorg for ungdom». Gjennomføring av dette forløpet skal understøttes av systemstøtte for standardiserte kartlegginger og spørreundersøkelser. Systemløsningene skal sørge for å dokumentere gjennomføringen, oppbevare informasjon i de forskjellige steg i prosessen og gjøre tilgjengelig informasjon gjennom rapporter og datagrunnlag for analyser til interessenter både internt og eksternt.
Vi ønsker en oversikt over interesserte leverandører som kan levere slik systemstøtte til kartlegging (effektmåling) og spørreundersøkelser (erfaringsinnhenting) innenfor omsorg for barn og ungdom, hvor det vil behandles sensitive personopplysninger. Det understrekes at personopplysningene vil være av høyst sensitiv natur og eventuelle leverandører må ha en feilfri løsning for behandling av slik informasjon.
Det bes om at interesserte leverandører henvender seg til oppdragsgivers kontaktperson dersom de har erfaring med utvikling av, eller leverer, denne type systemstøtte.
Anbud id:
476441
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 10. Juli 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud