Gulv, Isolering, Lafting, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1894 Siste år
1364 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tømmerhus med krypkjeller, skifte gulv og isolere, + sette inn verandadør.

Registrert Dato: Mandag 11. Juni 2018

Har et bittelite hus fra ca. 1860, som er fundamentert med 3 små ringmurer á ca 14 m2 etter hverandre, med tømmerkasse oppå, som er delt i 3 rom likt ringmurene (hovedsaklig - det er påbygg på kjøkkendelen). Rommene består av TV-stue, spisestue, og kjøkken/gang/trapp til loft.

Det skal i denne omgang isoleres under TV-stuen (ca 14 m2) og spisestue (ca 14 m2), samt settes inn en dobbel verandadør på kjøkken.

- For å få enkel adgang for materialer til jobben med spisestuegulvet, så har jeg anskaffet en dobbel verandadør, som jeg ønsker å sette inn i kjøkken (erstatter dagens kjøkkenvindu).

- Det er tilgang til kryprom under TV-stue via åpning ut, og tilstanden på stokker og gulv ser grei ut. Så her ønsker jeg å isolere (med Hunton trefiberplater).

- Det er tilgang til kryprom under spisestue fra luke i gulv. Jeg har ikke inspisert, men gulvet er enkelte plasser så dårlig at det kun holdes sammen av gulvbelegget oppå :-) , så her antar jeg at alle rundstokker og hele gulvet må skiftes. Jeg ønsker å bruke Hunton trefiberplater til isolasjon her også, og ønsker at det brukes impregnert materiale i rundstokk, men er usikker på materialvalg på selve gulvplankene - jeg ønsker stil typisk for tømmerhuset - kanskje malmfuru?.

Jeg ønsker (selvfølgelig) å få utført dette i sommer.