Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinentreprenør, Transport i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Tømming av slamavskillere i Flatanger kommune 2018-2022

2. Beskrivelse av oppdragsgivers behov
2. 1 Generelt
2. 1. 1 Anbudsgrunnlaget gjelder tømming av private slamavskillere/septiktanker, kommunale slamavskillere og private større slamavskillere i Flatanger kommune.
tømmehyppigheten er annethvert år for boliger og etter behov for slamavskillere til fritidshus og andre større slamavskillere. Kommunen deles i to tilnærmet like områder i forhold til våtvolum slik at utgiftene fordeles med like deler pr. år.
2. 1. 2 Anbudet gjelder både tømming og transport av septiksslammet til kommunalt laguneanlegg på Vollamyra like ved Lauvsnes (ca. 2 km fra Lauvsnes sentrum). Annen godkjent deponering av slam eller avvanning av slam med godkjent deponering kan aksepteres. Dette må inngå i anbudet.
2. 1. 3 Det er utarbeidet instruks for renovatøren og vedtekter for renovasjon av slamavskillere m. m. i Flatanger. Disse følger i vedlegg 2 og 3 til konkurransegrunnlaget.
2. 2 Transport/slamavskillere
2. 2. 1 Flatanger kommune er en vidstrakt kommune med til dels lange transportavstander og det er følgende å bemerke til hver enkelt grend/bygd:
utvorda:
Transportavstanden fra slamlaguneanlegget er ca. 50 km. Vi har to større kommunale slamavskillere:
• Utvorda – 12, 5 kbm (10 + 2, 5) våtvolum
• Innvorda – 12, 5 kbm (10 + 2, 5) våtvolum
Totalt antall husstander er ca. 35 stk som kommer inn under ordningen. Det er i tillegg flere felles slamavskillere for fritidshus i området.
jØssund:
Transportavstanden fra slamlaguneanlegget er ca. 35 km. Totalt er det ca. 20 husstander i kretsen som kommer inn under ordningen.
Kommunen har en større slamavskiller på jøssund - 35 kbm våtvolum.
vik:
Transportavstanden fra slamlaguneanlegget er ca. 18 km. Vi har en større kommunal slamavskiller på Vik sentrum - 50 kbm (37 + 13) våtvolum.
i området Vik, Kvaløysæter, Glasøya er det ca. 100 husstander som kommer inn under ordningen. Det er i tillegg flere felles slamavskillere for fritidshus i området.
hasvÅg:
Transportavstanden fra slamlaguneanlegget er ca. 50 km.
Totalt er det ca. 20 husstander i kretsen som kommer inn under ordningen. Det er i tillegg en del fritidsboliger. Det er i tillegg noen felles slamavskillere for fritidshus i området.
lauvsnes:
De fleste husstandene i Lauvsnes sentrum er tilknyttet kommunal slamavskiller som har et våtvolum på 168 kbm. i tillegg er det et privat anlegg for Fløanskogen som har en felles slamavskiller på 6 kbm (våtvolum). Antall husstander som har egne tanker som omfattes av ordningen er ca 120 stk. Det er i tillegg flere felles slamavskillere for fritidshus i området.
totalt:
i alt er det ca. 250 stk private septiktanker som skal tømmes annethvert år og 15 stk større slamavskillere. i tillegg tømmes det i gjennomsnitt ca 20 tanker til fritidshus pr år etter bestilling, samt 2-3 større fellestanker til fritidshus.
Statistisk blir det innsamlet ca. 500 m3 slam pr år som er deponert på Vollamyra for avvanning.
Det er utarbeidet egen renovasjonsliste på de husstandene som kommer inn under ordningen.
2. 3 Beredskapsplikt
Antatt anbyder vil bli pålagt beredskapsplikt i forbindelse med eventuelle uhell/tilstoppinger med avløpsanleggene. Eventuelle tillegg for dette må tas med i tilbudet.
2. 4 Betalingsbetingelser
Prisene skal gjelde for hele perioden. Eventuelle krav til justering må tas inn som tillegg.
Avregningsfaktura gjøres på grunnlag av innlevering av regning til prosjektansvarlig innen 1.-5. Hver måned for attestasjon. Utbetaling skjer ved attestasjonsdato pluss 30 dager. Hvis andre betingelser må dette oppgis. Sluttfaktura for årets tømming må være mottatt innen 20. Desember, og for sent innkommet sluttfaktura kan avvises.
Anbud id:
513033
  • Sted:
    Flatanger
  • Registrert:
    Fredag 16. Mars 2018