Anleggsgartner, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Murer, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3088 Siste år
1184 Siste 3 mnd
291 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

T-182300 Rammeavtale flis- og steinleggingsarbeider

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Det bemerkes at dette er en frivillig kunngjøring som ligger under terskelverdiene.
Oslo Lufthavn AS ønsker å inngå en parallell rammeavtale med inntil 3 entreprenører. Oppdragene vil primært omfatte driftsrelaterte arbeider med keramiske fliser, naturstein og beleggningsstein. Det vil si tiltak som reparasjoner, utbedringer av og ombygginger i Terminalen og Oslo Lufthavns øvrige bygningsmasse. En del av oppdragene vil også utgjøre ombygginger og etablering av kommersielle arealer i Terminalen, samt forberedende arbeider i forbindelse med T2 utbyggingen (Terminalen utvides med 117 000 m2).De siste 3 årene har Oslo Lufthavn AS utført flis- og steinarbeider for ca 3-4 millioner per år. Volum tilknyttet den parallelle kontrakten er usikker, men antas å være tilnærmet lik siste 3 år. Oslo Lufthavn AS kan ikke garantere et bestemt volum, og er ikke forpliktet til å bestille et bestemt volum.
Vinneren av den parallelle rammeavtalen utfører alt av ordinært vedlikehold, og alt av ordinære reparasjoner. For øvrige oppdrag vil det bli gjennomført minikonkurranse mellom de entreprenører som er med i avtalen. Se konkurransegrunnlag, og øvrige kontraktsdokumenter for mer informasjon.
Ved motstrid vil den informasjon som fremkommer i konkurransedokumentene, herunder kontraktsdokumentene komme foran det som her er beskrevet. Øvrige dokumenter ligger vedlagt, og kan lastes ned over nettet.
Det bemerkes at dette er en frivillig kunngjøring som ligger under terskelverdiene.
Se konkurransegrunnlag med øvrige dokumenter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere