Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1292 Siste år
276 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tak og dør, 8 kvm. + listing og sparkel

Registrert Dato: Onsdag 23. November 2011

Et rom på 7, 2 kvm. trenger takplater satt opp. Dør må settes inn. Takbjelkene er i ulik høyde. Det må listes rundt et kjellervindu og døra og eventuelt gulv og / eller tak. Både døråpning og vinduet er litt skjev i forhold til vegg, så det trengs noen med fagkunnskap for listingen. Tak og en vegg må sparkles og slipes jevn.
Sponplater til tak og lektere kjøpt inn. Gulvlister kjøpt inn. Lydisolert dør og karm kjøpt inn. Har noe spiker og sponplateskruer. Alt annet må skaffes, helst på byggmax eller annen rimelig forretning.

Rommet er ca. 180cm bredt og 365cm langt,
I den ene enden er et kjellervindu og ventilasjon fra tak,
I den andre enden en døråpning. Veggene rundt dør er betong med noe murpuss, det samme er veggene rundt vindu der det også er lagt fliser. Taket har store trebjelker. Den ene langveggen er vanlig lettvegg. Huset er satt opp ca. 1950. Strøm finnes, stor uteplass og noe rom i kjelleren. Brukte rom må ryddes da det er fellesareal og dette er en 4 mannsbolig.

Pris på total tjeneste inkl materialer og evnt. Inkl mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Betong, Døråpning, Fliser, Gulv, Karm, Kjellervindu, Lettvegg, Materialer, Murpuss, Skjev, Strøm, Takplater, Uteplass, Vegg, Ventilasjon, Vindu

Finstadjordet, Akershus

Avsluttet: Torsdag 01. Desember 2011