Blikkenslager, Maler, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

922 Siste år
340 Siste 3 mnd
90 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tak og fasade, bygård oslo

Registrert Dato: Onsdag 18. April 2012

Borettslaget Schæffers gate 11 (0558, Grünerløkka, Oslo) planlegger utbedringer av fasade / tak og ønsker å motta tilbud på arbeid for dette. Mottatte tilbud vil vurderes av styret og det vil, basert på tilbud og borettslagets finansielle situasjon, gjøres en snarlig endelig beslutning av hva utbedringene skal omfatte, samt når arbeidet kan starte. Arbeidet ønskes utført som en total entreprise. Det er imidlertid ønskelig å starte utbedringsarbeidet så snart som mulig, helst i løpet av mai.

Interesserte bes ta kontakt med styret for befaring så raskt som mulig, og senest innen 01. Mai. Henvendelser sendes til styreleder Thomas Kristiansen via mailløsningen på anbudstorget. No / på mail til thomas.

Borettslaget består av 11 boenheter og gården har fire etasjer, samt loft, og er en hjørnegård med to fasadelengder (anslås til ca. 45m). Bygget er fra 1896 og ble totalrenovert i 1984, og står på gul liste.

Ut over de beskrevne oppgavene er det også ønskelig å ha en dialog med entreprenør om mindre utbedringer av fellesområde i bakgård, samt maling / oppussing av oppganger (2 stk).

Borettslaget ber om tilbud på én, eller flere av oppgavene beskrevet under:

1. Legge nytt tak. Skråtaket som er vendt mot gaten (to fasadelengder) er av gammel murstein og denne må skiftes ut. Taket inn mot bakgården har tidligere blitt erstattet med blikkplater og inngår ikke i arbeidet som ønskes utført. Borettslaget er i dialog med Byantikvaren for å avklare om det kan legges plater også på den delen av bygget som vender mot fasaden. Det forventes at entreprenør tar rollen som ansvarlig søker og forestår nødvendig kontakt med myndigheter. Siden dette ikke er endelig avklart bes det om tilbud både på normal takstein og Plannja. I tillegg har det vært en liten lekkasje over lengre tid på et isolert sted. Dette har forårsaket råte i Velux-skråvindu i en av leilighetene. Skaden har vært luftet ut, men to Velux-vinduer må skiftes og noe arbeid må gjøres i leilighetens innertak (rundt det ene vinduet, der skaden ble luftet ut).

2. Fasadeutbedring. Fasaden løper ca. 45m og strekker seg fire etasjer. Bygget er av malt mur, med grunnmur av stein. Det er noen skår i murpuss. Det bes om tilbud på å gjøre nødvendige utbedringer av murpuss, samt male hele fasaden, vinduer / karmer, utgangsdør på hjørnet av bygg og port.

3. Kombinert løsning. Det bes også om et samlet tilbud på både skifte av tak og fasadeutbedring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere