Snekker, Taktekker i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

407 Siste år
151 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Takopplett

Registrert Dato: Onsdag 29. September 2010

Dette er en endring av fasade/tilbygg og krever søknad fra oppdragsgiver til kommunen med ansvarsrett.
Ønsker derfor svar fra firmaer med ansvarsrett.
Oppdraget er på fritidsbolig i Hamarøy kommune, lokalisert på Nes, ei bygd 5 km fra Skutvik.
Huset er et finsk tømmerlaftet hus, oppsatt i 1984. Vi kjøpte huset for 2 år siden og kjenner ikke 100% hele byggets oppbygging, da tidligere eier er gått bort. Huset er isolert innvendig på alle yttervegger og kledd med "falsk" tømmerlik panel. (Faspanel eller Buen kledning)
Som vedlagte egen skisse til utseende viser, ønskes inngrep i taket mot sør. De påførte mål er ca. mål. Inngrepet vil berøre 12 taksperrer, pluss at en 13 taksperre må tilføyes for å få like lang avstand til kanten av taket på begge sider.
Taktekkingen er Sanda takstein. Den skal tas forsiktig av og benyttes på det nye takopplettet. Det fins ca. 30 takstein hos oppdragsgiver som er reservestein. Taket skal ha vannett undertak (papp). De bestående vinduene er av finsk fabrikat og kan neppe skaffes. Det skal benyttes H-vindu eller Nor-Dan vindu med toppsving og med samme mål som mønevindu mot øst minus sideventil. Vinduet er da 180 lang og 70 høy. Det kan være at oppdragsgiver selv skaffer vindu. Gi derfor pris med og uten vindu (3 stk.) Falske sprosser vil oppdragsgiver skaffe. Det skal ikke bygges i tømmerlaft, men bindingsverk. Tykkelse på vegg etter forskrift. Taktykkelsen bør vær lik bestående tak (sikkert etter forskrift) for bl.a. å tåle steinvekta og eventuell snevekt. Kledning utvendig skal være tømmerlaftet lik panel, mener det heter utvendig Buen kledning med mål 21x170mm. Utførende skal sette opp råbygget med takstein, vindskier, vannbord og utvendig kledning med trakksperre/asfaltplate og beslag mellom takopplett og tak, samt vinduer og utvendig kledning rundt vinduer.
Oppdragsgiver skal selv forestå innvendig isolasjon, fuktsperre og kledning.
Boligen benyttes til fritidsbolig og er normalt ikke i bruk utenom helgene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere