Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Aktiv

Taksering/besiktigelse av eiendommer i Fredrikstad kommune - etablering av DPS

Formålet med dps ordningen er å gjennomføre en ny alminnelig taksering for å få oppdatert eiendomsskattetakstene i Fredrikstad. Siste omtaksering ble gjort i 2005. Takseringen vil bli delt opp i ulike konkurranser under denne ordningen.
Bystyret vedtok 5. Desember 2019 at det skulle foretas ny full omtakseringsrunde. Bystyret har også vedtatt at det skal være lokal takseringsmetode som skal benyttes, ikke skatteetatens boligverdier.
i henhold til eiendomsskattelovens § 8 a-2 skal taksten være tilsvarende omsetningsverdien ved et fritt salg i et åpent marked. For å få en grundig men også effektiv gjennomføring av takseringsjobben, skal taksten baseres på faktagrunnlag fra matrikkelen og gjennomsnittspriser for ulike bygnings- og eiendomskategorier, samt tomtesoner, korrigert med skjønnsfaktorer for standard, kvalitet og beliggenhet.
Vurderingskriteriene ligger i kommunens vedtatte retningslinjer og i databehandlingsverktøyet Komtek besiktigerapp, som vil benyttes til å legge inn data og bilder på hver enkelt eiendom. Besiktigere/takstmenn må ha inngående kjennskap til lokale forhold og variasjoner som påvirker omsetningsnivåene i de ulike områdene av kommunen.
Et annet formål er å heve kvaliteten på informasjonen som ligger i matrikkelen. Derfor må besiktigere/takstmenn sjekke at informasjon og mål som ligger i matrikkelen stemmer, og ved avvik må nøyaktige mål og informasjon og legges inn i appen. Dette rapporteres til våre matrikkelførere på geomatikkavdelingen i kommunen.
Nye leverandører kan fortløpende kvalifisere seg til å delta i ordningen.
Det er kun kvalifiserte leverandører som vil få tilgang til publiserte konkurranser.
i dette trinnet i prosessen kan interesserte leverandører søke om å bli kvalifisert og tatt opp i den dynamiske innkjøpsordningen.
Anbud id:
646515
  • Sted:
    Fredrikstad, Hvaler
  • Registrert:
    Mandag 25. Mai 2020

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud