Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Eiendomsmegler i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Taksering i forbindelse med leievurderinger

Boligbygg ønsker tilbud på leievurderinger av leiligheter, herunder vurderinger av gjengs leie og markedsleie for oppdragsgivers utleieobjekter, samt annet takseringsarbeid av ulik art, slik som tilstandsvurderinger, oppmålinger med videre. Verditaksering i forbindelse med salg av eiendom er ikke omfattet av rammeavtalen.
Leievurderinger blir innhentet i forbindelse med oppdragsgivers utleie av boliger i Oslo, både ved inngåelse av nye kontrakter, ved husleiejusteringer i allerede inngåtte leieforhold og ved kontraktsfornyelser. i hovedsak er det gjengs leie for den enkelte bolig som skal vurderes, men dersom markedsleie har falt og ligger lavere enn gjengs leie, skal det vurderes hva som er boligens markedsleie.
Oppdragsgiver vil anslagsvis ha behov for å innhente 1900-2100 leievurderinger per år. Kontraktsmessige intervaller for leiejusteringer og kontraktsfornyelser vil få betydning for årlig antall leievurderinger som vil bli bestilt. Estimert volum vil fordeles likt mellom avtaleleverandørene i avtaleperioden.
Oppdragsgiver vil anslagsvis ha behov for å innhente 1900-2100 leievurderinger per år. Kontraktsmessige intervaller for leiejusteringer og kontraktsfornyelser vil få betydning for årlig antall leievurderinger som vil bli bestilt.
Anbud id:
238888
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 4. Mars 2013