Eiendomsmegler, Taksering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

98 Siste år
19 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Taksering i forbindelse med leievurderinger

Registrert Dato: Mandag 04. Mars 2013

Boligbygg ønsker tilbud på leievurderinger av leiligheter, herunder vurderinger av gjengs leie og markedsleie for oppdragsgivers utleieobjekter, samt annet takseringsarbeid av ulik art, slik som tilstandsvurderinger, oppmålinger med videre. Verditaksering i forbindelse med salg av eiendom er ikke omfattet av rammeavtalen.
Leievurderinger blir innhentet i forbindelse med oppdragsgivers utleie av boliger i Oslo, både ved inngåelse av nye kontrakter, ved husleiejusteringer i allerede inngåtte leieforhold og ved kontraktsfornyelser. I hovedsak er det gjengs leie for den enkelte bolig som skal vurderes, men dersom markedsleie har falt og ligger lavere enn gjengs leie, skal det vurderes hva som er boligens markedsleie.
Oppdragsgiver vil anslagsvis ha behov for å innhente 1900-2100 leievurderinger per år. Kontraktsmessige intervaller for leiejusteringer og kontraktsfornyelser vil få betydning for årlig antall leievurderinger som vil bli bestilt. Estimert volum vil fordeles likt mellom avtaleleverandørene i avtaleperioden.
Oppdragsgiver vil anslagsvis ha behov for å innhente 1900-2100 leievurderinger per år. Kontraktsmessige intervaller for leiejusteringer og kontraktsfornyelser vil få betydning for årlig antall leievurderinger som vil bli bestilt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Eiendomsmegler, Taksering

Bolig, Boliger, Eiendom, Kontrakter, Leiligheter, Utleie

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 17. April 2013