Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Talis 2013 oecd teaching and learning international survey

Registrert Dato: Mandag 20. Desember 2010

Norge deltok i første runde av TALIS, OECD Teaching and Learning International Survey, som ble gjennomført i 2008 i samarbeid med OECD. Studiens målgrupper var lærere og skoleledere på ungdomstrinnet. Norge skal også delta i den andre runden av studien, TALIS 2013, som i stor grad vil følge opp fire hovedområder fra den første runden: undervisningssyn og undervisningspraksis, oppfølging og tilbakemelding til lærere, etter- og videreutdanning, og skoleledelse. Det skal også utvikles nye indikatorer basert på funn fra første runde og deltakerlandenes prioriteringer.
I tillegg til deltakelse på ISCED 2, vil TALIS 2013 ha opsjoner om deltakelse på ISCED 1 og ISCED 3. Videre vil TALIS-PISA link på skolenivå være en opsjon. Gjennomføring av opsjonene krever imidlertid minimum seks deltakerland. Beslutning vedrørende eventuell norsk deltakelse i opsjonene vil bli tatt i løpet av våren 2011.
Utvikling av indikatorer og spørreskjema vil foregå våren 2011 med utprøving i 5-6 land høsten 2011. Pilotering av undersøkelsen i alle deltakerlandene (field trial) skal gjennomføres våren 2012 og hovedundersøkelsen våren 2013.
Internasjonal rapport, utarbeidet av OECD, skal foreligge i juni 2014. Ansvarlig forskningsmiljø for gjennomføring av studien i Norge (NPM National Project Manager), skal utarbeide nasjonal rapport med utdypende analyse av det norske datagrunnlaget. Det forventes at NPM skal kunne delta i et NPM-forum i forbindelse med utvikling og gjennomføring av studien.
Konkurransegrunnlaget for oppdraget vil foreligge etter prekvalisering og valg av deltakere i konkurransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 10. Januar 2011