Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

TANN - Utvidelse - Tilbud prosjekteringsgruppe

Tann bygget ble ferdigstilt i 2007 og er på omkring 8000 m² fordelt på 4 etasjer. i bygget er det undervisningsarealer for tannlegeutdanningen, undervisningsarealer for tannpleierutdanningen, spesialisttannklinikk, kontor for tannleger/undervisningspersonale og administrative funksjoner. Bygget er planlagt for å kunne påbygges med inntil 2 etasjer. Tekniske anlegg er ikke dimensjonert for påbygg. Et eventuelt påbygg skal intrigeres fult ut i eksisterende bygningsmasse.
Oppgaven deles opp i to faser.
Fase 1 består bla av:
Utredning konsept med kostnadsanslag for utvidelsen av tann-bygget, påbygg av eksisterende bygg eller frittstående bygg med kostnadsanslag for begge alternativene, tilrå valg av konsept for utbygging og forhåndskonferanse med Tromsø kommune.
Fase 2 består bla av:
Utarbeide forprosjekt, tegninger og funksjonsbeskrivelse for innhenting av tilbud på totalentreprise eller samspillentreprise. Beskrivelsen skal være nøytral og tilfredsstille de krav som settes i Lov og forskrift om offentlig anskaffelser. søknad om rammetillatelse fra og samtykke fra Arbeidstilsynet.
Anbud id:
478107
  • Sted:
    Tromsø
  • Registrert:
    Torsdag 20. Juli 2017