Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Tannklinikk Oppeid, Ombygging

Entreprisen gjelder ombygging av eksisterende sokkeletasje fra fysioterapi til tannklinikk. Bygningen er fra tidlig 80-tall og sokkeletasjen som skal bygges om har såle på grunn, betongvegger med 10cm isolerte stendervegger/utforinger mot alle yttervegger. Dekke over sokkel er i betong og bæres av et betong søyle/drager system som fremgår av tegningene. søylene er utformet som en dobbel rekke midt i bygget. Sokkeletasjen har en relativt lav høyde (ca 2580mm) med underliggende drager som bygger ca 150-160mm ned fra betongdekket. Det er lagt en del skjulte el-føringer i betongdekket. Ventilasjon er sparsom og ligger i dag eksponert. Den forutsettes fjernet.
i bakkant av søylerekken går det en korridor og til denne ligger lager, tekniske rom og garderober/toaletter etc. i all hovedsak er det ønskelig å beholde de sekundære funksjonene (garderober, lager, tekniske rom etc) så langt som mulig og uten mer ombygging enn nødvendig.
Det vil bli søkt om dispensasjon fra myndighetskrav (i henhold til pbl §31-2) vedrørende energieffektivitet mm.
Bygging av tannklinikker krever stor nøyaktighet og presisjon i prosjektering og utførelse, spesielt i forhold til tekniske installasjoner og spesialinnredning. Firmaet Plandent as har på vegne av Nordland Fylkeskommune utarbeidet detaljtegninger for alt teknisk utstyr knyttet til behandling.
Entreprenør har det fulle ansvar for å samordne arbeidene mot PlanDent på en slik måte at arbeidene utføre effektivt og med avklarte ansvarsforhold for å unngå forsinkelser og endringsarbeider. Endringsarbeider som skyldes uklare grensesnitt/ansvarsforhold og dårlig planlegging/samordning er entreprenørens eget ansvar.
Anbud id:
507828
  • Sted:
    Hamarøy
  • Registrert:
    Torsdag 8. Februar 2018