Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2614 Siste år
2007 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tegning og ansvarlig søker for generasjonsbolig

Registrert Dato: Fredag 19. Mars 2010

Vi er en familie som ønsker å omgjøre mine foreldres hus til en generasjonsbolig i Oslo.
Huset er fra 1915 og ble bygget på i slutten av 70 tallet. Vi ønsker snarest å starte søknadsprossesen vs. PBE i Oslo da byggeprosessen et tenkt startet til høsten.

Vi ønsker hjelp fra arkitekt som har erfaring med løsningsforslag for eldre hus der løsningen ivaretar husets klassiske trekk. Vi har laget en skisse for ombygging (se vedlagt) som vi mener er en funksjonell og kostnadseffektiv løsning og som akkurat faller innenfor 24% BYA. Vi tror at vi kan søke om byggetillatelse fra PBE innen kategorien enkelt tiltak. Vi har hatt forhåndskonferanse og møter med PBE i Oslo og vi har så langt tolket deres kommentarer dithen at vår skisserte løsning med rimelig stor grad av sannsynlighet vil bli godkjent.
.
Vi skal i hovedtrekk gjøre om garasjen til seniorbolig med to rom i kjelleren. På hovedhuset bygger vi på den ene kortveggen i to etasjer med garasje i første etasje og utvidet bad og soverom i annen etasje. Det vil være gjennomgang mellom hovedhuset og seniorboligen i badet i kjelleren i seniorboligen. Biloppstillingsplass vil være på siden av seniorboligen.

Vi ønsker tilbud på følgende:

• Rentegning av skissen samt kvalitetssikring av BYA og den arkitektoniske løsningen også med referanse til PBE i Oslo sine krav og gjeldende praksis.
• Prosjektering mht innsendelse av søknad og tegning til PBE dvs. ansvarlig søker.