Arkitekt, Entreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

759 Siste år
218 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tegninger for endringer på enebolig fra 1964

Registrert Dato: Tirsdag 13. September 2011

Vi bor i en enebolig fra 1964 (på skrånende tomt med hovedetasje med inngang fra bakkeplan og en kjeller/sokkeletasje) som er klar for litt oppgradering. Jeg skal prøve å forklare hva vi ønsker oss.

Prosjektet slik vi ser det for oss i dag:

Huset er rektangelformet (ca 75kvm i grunnflate) med himling i taket i hovedetasjen.

Det er bygget en garasje i mur vegg i vegg med boligen, som vi ønsker å gjøre om til boligareal (kjøkken) ved å legge opp vann fra eksisterende rør i sokkel/kjeller og åpne opp inn til stuen (bare lettvegg mellom garasje og stue i dag). Garasjen ligger fire meter fra naboeiendom med tanke på søknad om bruksendring.

Konvertering av garasje til kjøkken er hovedendringen vi ønsker å gjøre, men i tillegg kan vi gjerne se for oss at noen tenker litt nytt om inngangspartiet som i dag er et klassisk vindfang der vi bare har fjernet innerdøren slik at det nå er en del av gangen. Vi kunne gjerne tenke oss mer plass enten ved å bygge ut inngangspartiet noe eller å flytte innvendige vegger for å få litt bedre plass.

Vi har strippet sokkel/kjelleren for gammel innredning og har en generell idé om hvordan vi ønsker planløsningen, men vil gjerne rådføre oss med en fagperson i forhold til hvordan dette vil fungere. Vi ønsker å sette inn en dør slik at vi får tilgang til hagen rett ut fra denne etasjen.

I sokkel/kjeller er det eksisterende røropplegg i gulv (dette skal oppgraderes v. rørlegger) så vi ønsker å lage nytt bad og vaskerom ut fra dette. Vi ønsker oss også minimum to soverom, lagringsrom og et oppholdsrom i denne etasjen. Bærevegg går på tvers gjennom etasjen på "langsiden".

Håper dette var til litt hjelp i forhold til å kunne vurdere om dette er noe du kan hjelpe med. Vi ønsker å finne en god kombinasjon av pris og kvalitet da vi jobber ut fra et begrenset budsjett.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere