Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Stålarbeider, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

TEK20-01 Anskaffelse Kattegatkai 2 - Trinn 1, anmodning om kvalifisering

Den nye kaiforlengelsen skal i prinsippet bygges på samme måte som den gamle kaia grunnet god driftserfaring.
Kaien skal betjenes av to mobile havnekraner, slik tilfelle er for dagens Kattegat kai. Det er også kapasitetsmessig lagt til rette for at kaien i fremtiden skal kunne opereres av skinnegående, elektriske drevne, containerkraner av type Gantry ship to shore.
Det er store dybder til bærende berg/morene. Kaien vil delvis bli etablert på stålrørspeler til fjell, 80 - 120 meter under havoverflaten, og delvis i morene nede på omtrent samme nivå.
Den nye kaia skal ha en fri seilingsdybde på kote -10,875 m i forhold til nn 2000.
Anskaffelsen er en generalentreprise etter ns 8405, som omfatter grunnarbeider, fundamentering, erosjonssikring, overbygning og utstyr, opi-kanaler for landstrøm, overvannshåndtering og generell arrondering av bakenforliggende areal. i sum skal det leveres en komplett funksjonell kai med ferdig installert utstyr og brønner for landstrøm, samt et ferdig opparbeidet bakenforliggende areal (ca. 40m bakenfor kaiplate) der overvannshåndtering er inkludert.
Leverandøren, også kalt entreprenøren, skal gjennom generalentreprisen være totalleverandører av alle arbeider, inklusive grunnarbeider og tekniske fag, som er nødvendige for å bygge og ferdigstille kaien og bakenforliggende areal til bruk. Hvis leverandøren ikke har alle nødvendige fag selv, må han levere disse fagene gjennom tilknyttede underleverandører, så som for eksempel (men nødvendigvis ikke begrenset til) byggentreprenør, sjøentreprenør, maskinentreprenør, elektroinstallatør og vvs entreprenør. Det kreves forpliktelseserklæring fra disse underleverandørene i trinn 2 i konkurransen.
Anbud id:
657645
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Fredag 10. Juli 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud