Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2704 Siste år
2096 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Teknisk konsulentbistand til Rural Energy Agency i Tanzania

Registrert Dato: Mandag 19. Juli 2021

Norges ambassade i Dar-es-Salaam inviterer interessenter til å delta i en åpen anbudskonkurranse for teknisk konsulentbistand til Rural Energy Agency (REA) i Tanzania i forbindelse med Rural Electrification Densification Programme fase 2A (REDP 2A).
I april 2013 ble det inngått en tilskuddsavtale mellom Norge og Tanzania vedrørende økonomisk støtte til Rural Energy Fund. Målet med tilskuddsavtalen er økt tilgang til moderne energitjenester i landlige områder i Fastlands-Tanzania, for bærekraftig sosioøkonomisk utvikling og bekjempelse av fattigdom. Tilskuddet utgjør 700 millioner kroner i løpet av den planlagte perioden 2013 - 2023.
REDP retter seg mot elektrifisering av landlige områder i Tanzania. REA har delt REDP inn i forskjellige runder/faser – fase 1, fase 2 (A+B) og fase 3. Denne anbudskonkurransen gjelder for fase 2A.
REDP 2A vil bli implementert i ni regioner i Fastlands-Tanzania, delt inn i seks områder, med totalt 1103 landsbyer/grender:
• Område 1: Dodoma-regionen (349 grender)
• Område 2: Singida og Tabora-regionene (201 grender)
• Område 3: Pwani og Tanga-regionen (210 grender)
• Område 4: Kilimanjaro-regionen (71 grender)
• Område 5: Mbeya-regionen (189 grender)
• Område 6: Mwanza og Shinyanga-regionene (83 grender)
Byggekontrakter er inngått mellom REA og entreprenører for de seks områdene. Konsulenten skal bistå REA med teknisk assistanse i forbindelse med gjennomføring og oppfølging av REDP 2A, herunder tilsyn og overvåking av prosjektgjennomføringen. Vi viser til reglene for anskaffelsen (Invitation to tender) for nærmere beskrivelse av arbeidsomfanget.


Referansenummer:  2020/00329

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift