Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Teknisk løsning trykkavløp ? Invitasjon til felles møte 14.05.2013

Teknisk løsning trykkavløp? Invitasjon til felles møte - 14. O5. 2013 Marker kommune.
Marker kommune har 3-5 konkrete områder hvor det ses på muligheten for å benytte trykkavløp. 4 av områdene vil bli koblet sammen til kommunalt hovednett, mens 1 område muligens må tilknyttes et større minirenseanlegg.
Kommunen inviterer derfor firmaer med kompetanse på fagområdet trykkavløp til et felles møte tirsdag 14. Mai kl. 1200, Marker rådhus.
Her vil kommunen legge frem sine ideer om hvordan dette er tenkt løst. Ønsket med et slikt felles møte er at kommunen skal bidra med tilstrekkelig bakgrunn og informasjon, utføre en markedsundersøkelse i forkant av en anbudsrunde, slik at dere som inviterte fagfolk kan komme med et forslag på teknisk løsning og et kostnadsoverslag.
nødvendig kartgrunnlag, cirka antall husstander og andre nødvendige opplysninger vil bli fremlagt og diskutert på møtet.
Med bakgrunn i de innkommne forslag til løsning vil Marker kommune ta en avgjørelse på hvilket forslag/løsning som blir lagt til grunn i anbudsbeskrivelsen.
løsningen som etter anbudskonkurransen blir valgt, vil være den løsningen kommunen fortrinnsvis vil samarbeide med i eventuelle fremtidige prosjekter.
Tilbakemelding på om firmaet ditt vil delta på møtet bes sendt på e-post innen 07. 5. 2013 til #E0#.
Eventuelle spørsmål sendes til overnevnte mail adresse og alle spørsmål vil bli samlet opp og besvart og lagt ut på doffin.
Anbud id:
247111
  • Sted:
    Marker
  • Registrert:
    Torsdag 25. April 2013