Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Teknisk løsning for direkte utalarmering av akutte vakttjenester

I helsetjenesten ønskes bruk av nødnett som kommunikasjonsbærer internt i sykehus og eventuelt andre institusjoner. En vesentlig suksessfaktor i denne sammenheng er at utalarmering av akuttmedisinske vakttjenester (akutteam) fungerer effektivt og pålitelig. Alle medlemmer i nevnte vakttjenester bærer nødnett radioterminaler.
hdo har i denne forbindelse behov for en teknisk løsning som dekker behovet for umiddelbar utalarmering av akutte vakttjenester fra dedikerte alarmknapper som vil være plassert på strategiske posisjoner i sykehuset. Ved hendelser med behov for akutt assistanse på sykehuset, aktiverer personalet alarmknapper som er predefinert for aktuell hendelse med opplysninger om type hendelse og hvor hendelsen er.
Det er en forutsetning at det skal benyttes nødnett for overføring av utalarmeringen, og det er avgjørende at mottagere av utalarmeringene varsles tydelig med lyd og tekst.
Det er ønske å inngå en rammeavtale som skal kunne benyttes av både hdo og alle potensielle kunder i helsevesenet, spesialisthelsetjenesten og kommunal helsetjeneste. En mini pilot er gjennomført ved Ålesund sykehus.
løsningen skal driftes av hdo.
Se forøvrig vedlagte informasjon.
Aktuelle leverandører som kan tilby en løsning som dekker det beskrevne behovet bes melde sin interesse via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen torsdag 23. Januar kl. 15. 00. Det skal legges ved en kort informasjon om firma/leverandør, beskrivelse av tilbudt løsning samt informasjon om/hvor løsningen er i bruk i dag.
Anbud id:
624896
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 10. Januar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud