Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Teknisk totalentreprise til Enøk-prosjekt Nome vgs. avd. Lunde

Det skal gjennomføres enøktiltak ved Nome vgs avd. Lunde. Bygningsmassen er på totalt 13 500m² og består av flere bygningsdeler og frittstående bygg. Tidligere enøkanalyse viser at det er et større vedlikeholdsbehov i bygningsmassen og spesielt på vvs-tekniske anlegg. Bygningsmassen bruker mye energi og det anses som et stort enøkpotensial i skolen. Det ønskes en teknisk totalentreprenør da enøktiltakene i hovedsak består av rehabilitering og optimalisering av tekniske anlegg i bygningsmassen.
Anskaffelsens formål
Det skal gjennomføres enøktiltak ved Nome vgs avd. Lunde. For dette bygget foreligger det tidligere enøkanalyse som ble gjennomført i 2018 og denne danner grunnlaget for hva som er beskrevet og ønskes utført i denne entreprisen. Skolen er lokalisert i Ulefoss. Bygningsmassen er på totalt 13 500m² og består av flere bygningsdeler og frittstående bygg som i prosjektet omtales som bygg a-f. Skolen har alt fra vanlige klasserom til store verkstedlokaler og tilbyr et bredt spekter av studietilbud hvor flertallet er rettet mot yrkesfag. Skolen leier også ut flere av sine lokaler. Bygningsmassen er oppført fra 1962 til 1997. Tidligere enøkanalyse viser at det er et større vedlikeholdsbehov i bygningsmassen og spesielt på vvs-tekniske anlegg. Bygningsmassen bruker mye energi og det anses som et stort enøkpotensial i skolen.
Det ønskes en teknisk totalentreprenør da enøktiltakene i hovedsak består av rehabilitering og optimalisering av tekniske anlegg i bygningsmassen.
En nærmere beskrivelse av anskaffelsen finnes i Vedlegg A1 - A2. 4.
Anskaffelses verdi og omfang
Anskaffelsens totale verdi anslåes til: NOK3500000. Volumet er estimert ut i fra statistikk og regnskapstall for anskaffelse av tilsvarende produkter for samme kjøpergruppe for tidligere år. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende.
Avtalens varighet vil være til ferdigstillelse av prosjektet.
Anbud id:
737219
  • Sted:
    Nome
  • Registrert:
    Onsdag 7. Juli 2021