Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Tempe hvs- ombygging hjemmehjelpstjenesten - totalentreprise

Trondheim kommune planlegger ombygging av deler av Tempe helse- og velferdssenter, som ble bygd i 2004, til base for Hjemmehjelpstjenesten. Det er totalt 852 m2 (bra) som skal bygges om, i tillegg til begrensede tiltak i noen mindre områder i forbindelse med sikring av rømningsveier.
Nidarvoll hjemmetjeneste og Enhet for fysioterapitjeneste skal flytte til andre lokaler, slik at deres arealer kan overtas av Hjemmehjelpstjenesten. Ombyggingen skjer i to faser.
Fase 1: Hjemmehjelpstjenesten overtar lokalene til Nidarvoll hjemmetjeneste, som flytter til nye Risvollan helse- og velferdssenter vinteren 2021. For å dekke Hjemmehjelpstjenestens behov for arbeids-, lager- og vaskerilokaler, avgir Enhet for fysioterapitjeneste to treningsrom i 1. Etasje til ombygging. Det etableres midlertidige løsninger i sambruk med hvs for Fysioterapitjenesten.
Fase 2: Enhet for fysioterapitjeneste flytter til den nye Trondheimsporten i 2022, og deres lokaler bygges om til andre funksjoner, bl. a. En felles møteromsressurs for anlegget.
Oppdragsgiver ønsker at gjennomføring av fase 2 inngis som opsjon.
Anbud id:
698997
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 12. Februar 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud