Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2479 Siste år
1593 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tensio Rammeavtale Gravetjenester 2020 - 22

Registrert Dato: Mandag 10. Februar 2020

Oppdragsgiver ønsker gjennom en åpen anbudskonkurranse å inngå rammeavtaler med graveentreprenører for å dekke oppdragsgivers behov for gravetjenester. Rammeavtalene skal primært dekke løpende behov for mindre gravearbeider og tilhørende tjenester i alle kommuner i Trøndelag Fylkeskommune.
Det vil inngås parallelle rammeavtaler for hver kommune, forutsatt at det i konkurransen kommer et tilstrekkelig antall egnede/kvalifiserte entreprenører og egnede tilbud. Oppdragsgiver vil i avgjørelsen av hvor mange parallelle rammeavtaler som skal inngås i de enkelte kommunene både ta hensyn til forventet oppdragsmengde og kapasiteten til de tilbyderne som har gitt de beste tilbudene. Dette for å sikre at oppdragsgivers behov vil dekkes til enhver tid. Oppdragsgiver står fritt til å velge antall leverandører i hver kommune.
Erfaringstall fra de senere år viser et årlig behov i størrelsesorden 60 MNOK. Variasjon fra år til år er imidlertid stor, og det er ikke mulig å anslå hvordan behovet utvikler seg. Dette betyr at den samlede årlige verdien av rammeavtalene kan bli både betydelig lavere og betydelig høyere enn det erfaringstallene tilsier. Når det gjelder fordeling mellom små og store oppdrag viser erfaringstallene at ca 85% av oppdragene (i antall ikke verdi) har en verdi under ca kr. 100 000,-.


Referansenummer:  2020- Tensio AS - 20/4