Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1716 Siste år
486 Siste 3 mnd
154 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tetting av vannlekkasjer og bytte av belegg på plattform på nationaltheatret stasjon

Registrert Dato: Onsdag 20. Mai 2009

Tetting av vannlekkasjer på Nationaltheatret stasjon. Lekkasjeproblematikken finnes både på selve plattformområdet, samt i tunneler og kulverter under perrongene og ved ventilasjonssjakter opp fra tunnelområdene. Det skal ikke foretas tetting mellom betonghvelving og fjell, men det skal injiseres/tettes i hull og sprekker i betongen. Injiseringen/tettingen skal utføres med egnet injiseringsmiddel som tetter sprekkene i betongen. Tettemidlene må ha en viss grad av fleksibilitet slik at den ikke blir for hard og sprekker opp pga bevegelser som en følge av togtrafikken og trafikk på bakken.
Det skal videre byttes belegg på plattform mellom sporene 3 og 4. Det skal legges belegg av tilsvarende type som ligger mellom spor 1 og 2.
Videre vil oppdraget omfatte rengjøring av deler av betonghvelvingene over sporene og perrongene og ved rulletrappene. I tunneler og kulverter under sporene og plattformene skal tunnelhvelvinger og gulvene rengjøres med høytrykksspyling eller annen egnet rengjøringsmetode. Kalkavleiringer i disse områdene skal fjernes og kulverter for grunnvann/overvann under plattformene skal slamsuges og rengjøres.
Injiseringsarbeidet og legging av nytt belegg må utføres i perioden 17. juli til 3. august da trafikken på de aktuelle sporene er stanset grunnet andre arbeider på banestrekningen mot Asker.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Vanntetting

Belegg, Rengjøring, Tetting

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 23. Juni 2009