Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Threat Intelligence Subscription

« Norges Bank skal anskaffe et trusseletterretningsabonnement. Norges Bank gjennomførte en anskaffelse 17/10/19 for et ti-abonnement og ønsker nå å styrke vår innsamling gjennom å anskaffe ytterligere ett abonnement.
Norges Bank har sitt eget etterretningsmiljø ansvarlig for å samle informasjonsbehov, forvalte vår egen innhentingsplan, prosessere, analysere og formidle relevant etterretning i Norges Bank. Denne anskaffelsen er for et ytterligere trusseletterretningsabonnement som skal styrke vår innsamling i tråd med egne innhentingsbehov, og ikke en leverandør som ønsker å være rådgiver på interne etterretningsprosesser, organisasjon eller metode.
Sikkerhetsavdelingen i Norges Bank er ansvarlig for å vurdere det strategiske
cybertrusselbildet og rapporterer til relevante beslutningstagere. Sikkerhetsavdelingens oppgave er blant annet å predikere oppdukkende og pågående trusler for å styrke egen cybersikkerhet, gi beslutningsstøtte på styrenivå og risikoeiere.
Norges Bank har en nøkkelfunksjon i utforming av økonomisk politikk. Bankens trusselbildet inkluderer trusselkategorier som cyberkriminaklitet, aktivisme og statlig spionasje- og sabotasje.
Vi samler inn informasjon fra åpne kilder, samarbeidende virksomheter og myndigheter for å vurdere de forskjellige truslene.
Vi ønsker å øke vår innsamling på trusselaktører som kan gjennomføre målrettede operasjoner (APTer) mot Norges Bank. Dette inkluderer både cyberkriminelle og statlige aktører.
Vi ser etter en virksomhet som kan gi oss et formelt abonnement på etterretningsrapporter tilpasset vårt trusselbilde. Leverandøren bør levere rapporter på strategisk, operasjonelt, taktisk og teknisk nivå. Leverandøren bør dekke trusselaktører, regioner og temaer relevante for Norges Bank som endel av statsforvaltningen.
Anbud id:
619762
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 25. November 2019
Er du interessert i dette oppdraget?