Entreprenør, Murer i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

434 Siste år
109 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Til rett person: garasje med hybler i porebetong?

Registrert Dato: Mandag 31. August 2009

Hei,Mitt navn er Niels Helgeland Jeg jobber i YIT AS, jeg skal nå i gang med et privat prosjekt hvor jeg skal bygge en garasje med 2 hybler på toppen. Dette da jeg har en stor gammel tre garasje som ikke lenger tilfredstiller mine behov.

Trenger prising av alle de detaljene jeg videre nevner.Setter opp noen forutsetninger.Den gamle garasjen må rives, det må graves ut avrettes, isoleres og støpes et fundament 16meter lengde og 10meter bredt.Oppå dette fundamentet ønsker vi så å sette en garasje 2 etasjer, med 2 hybler hvor grunnflaten på bygget skal være 96m2 - 12*8 meter, vi har i grunnen funnet et utseende vi ønsker, se skisser.(usikker på normal bygge høyde, ikke mindre en 240cm /etasje innvendig)

Garasjen plaseres mot ytterkant av fundamentet slik at det er minimum 0,5 m "kant" rundt garasjen på to av sidene.

Hyblene skal deles på langs så vi ønsker en vegg der som klarer normale lydkrav!

Bygget skal være fullisolert som bolig, dette gjelder også garasje vegger.

Det skal legges opp vann og kloakk fra kumme som ligger ca 5 meter fra bygget.

2 komplette bad skal etableres i 2 etasje, toalett for garasjen i 1 etasje, alle åpninger vinduer, dører og garasje porter, utvendig trapp, er varer dere kan prise separat hvis det er noe dere også kan leverer i en total leveranse.

Jeg kommer selv til og etablere en luf til vann varmepumpeløsning som skal betjene hovedbyggning + garasjen i den ene delen av garasjen.

Setter pris på en hurtig tilbakemelding med et prioverslag hvor alle kostnader er brutt ned i detaljer: bygget, bad, vinduer og dører, etc

Det jeg i utgangspunktet er ute etter er å finne ut hva dett vil koste i Siporex utførelse og ja vi er villige til å la de som får denne jobben lov til å benytte billed materielle i reklame øyemed etter ferdigstillelse, Hvis det skulle vise seg å være interessant.
Dette betyr at flatt tak er en grei løsning!

Tar også imot forslag på andre løsninger for dette bygget, bare ikke med tre for første etasje da vi stiller krav til lyddemping mellom garasjen og hyblene.
I tilleg til at bygget skal være vedlikholdsfritt!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Murer

Bolig, Dører, Ferdigstillelse, Fundament, Garasje, Hybler, Leveranse, Porter, Pris, Prising, Siporex, Støpes, Toalett, Vann, Vegg, Vinduer

Tønsberg, Vestfold

Avsluttet: Fredag 18. Desember 2009