Anleggsgartner i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

541 Siste år
205 Siste 3 mnd
96 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud fra gartner på beplantningsjobb i lite sameie

Registrert Dato: Tirsdag 04. Mai 2010

Oppdrag 1:
Vi er et lite boligsameie på 9 hus på gamle-Stovner i Oslo som ønsker å få plantet noen småbusker på vårt fellesareale. Dette gjelder hovedsaklig planter langs vår interne vei som går ved 4 av rekkehusene våre. Vi ønsker småbusker som er vedlikeholdsfrie så langt det lar seg gjøre, og de må tåle at en fotball kommer borti i ny og ne. Inni tilbudet må det ligge opprydding av småvekster som er på aktuelt sted i dag. Plantene trenger ikke å være spesielt store/høye, de skal kun pynte opp langs en asfaltert vei.

Oppdrag 2:
Jeg bor selv i sameiet, og ønsker eget tilbud på oppsett av hekk med Tuja brabant på forsiden og baksiden av huset mitt. Jeg vurderer å ha Tuja smaragd på forsiden siden den hekken ikke skal være mer enn 100 cm høy. Det kommer an på pris siden de er dyrere enn brabant. På baksiden skal jeg ha brabant fordi naboene har det, og der ønsker jeg høyde mellom 100 og 150 cm alt etter hva det vil koste. Jeg tror det er ca 10 meter på begge sidene, men det har jeg ikke mål eksakt.

Det er fint om noen kan komme på befaring slik at jeg kan vise detaljene. Jeg sitter i styret i boligsameiet og kan snakke for begge oppdragene. Vi ønsker det utført snarest mulig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Befaring, Hekk, Opprydding, Planter, Pris, Tuja

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 14. Mai 2010