Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Tilbud konsulenttjenester - innføring cs norge

Registrert Dato: Tirsdag 24. August 2010

Statens Vegvesen, Vegdirektoratet har inngått kontrakt med Q-Free ASA om levering av nytt sentralsystem til samtlige bompengeselskap i Norge. Sentralsystemet anskaffes som en ASP-kontrakt. Det innebærer at leverandøren skal utvikle -/ designe, bygge og finansiere systemet. I tillegg skal leverandøren drifte systemet over en periode på fem år. Fjellinjen AS skal tilknyttes dette sentralsystemet. Arbeidet med å innføre CS Norge i Fjellinjen har pågått siden høsten 2008.
Fjellinjen skal i den nærmeste fremtid ta i bruk det nye systemet. Det vil ha konsekvenser for arbeidshverdagen til de aller fleste i organisasjonen da dette er arbeidsverktøyet. Det er derfor behov for å styrke fokuset på innføringen av systemet. Det er etablert et delprosjekt som jobber med innføring og ett delprosjekt som er knyttet opp mot opplæring. Disse to delprosjektene må dekke behovet til samtlige ansatte i Fjellinjen når det gjelder kunnskap om arbeidsprosesser i nytt system, samt hvilke konsekvenser dette har for deres hverdag. Det er derfor behov for en person som kan støtte de to delprosjektlederne i denne jobben både med å få unna arbeidsoppgaver, men også med kompetanse og koordinering.
Det er satt i gang et arbeid med å identifisere behov, etablere planer samt å lære opp ansatte i det nye systemet. Det er behov for å detaljere disse prosessene ytterligere slik at Fjellinjen får et enhetlig, strukturert og gjennomtenkt innføringsløp som minsker risikoen for støy i en oppstartsperiode. Helt konkret betyr det at Fjellinjen trenger bistand til å etablere og koordinere planer, strukturere et innførings- og opplæringsprogram. Det er svært viktig at dette gjøres på en slik måte at de ansatte blir involvert, motivert og klare for den jobben som står foran dem. Det er videre svært viktig at man i dette arbeidet er målrettet, tenker effektivt på prosesser og gjennomføring samtidig som man evner å være fleksibel, forståelsesfull og endringsvillig.
Fjellinjen trenger også et apparat som kan håndtere organisasjonen i etterkant av at et nytt system er på plass. En del av oppgavene til rådgiveren blir å lage systemer for kravspesifisering av manglende funksjoner, feilmeldinger og endringsledelse. Det er viktig at disse prosessene involverer informasjon til alle involverte aktører.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Delprosjekt

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 08. September 2010